Personvern

 

 Personverpolicy

Personopplysninger

Harologishop er opptatt av personvernet ditt og bestreber seg alltid på å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Harologishops mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Harologishop samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernpolicyen på Nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

ODD S. NIELSEN FRISØRSALONG AS, (”Harologishop”/”vi”), 941 387 780, Niels Leuchs Vei 99, 1359 Eiksmarka er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på Nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Harologishop behandler, omfatter ditt navn, adresse, din e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer. Ditt kredittkortnummer blir ikke lagret av Harologishop men tjenesteleverandør for kortbetaling (Nets/NetAxept) lagrer ditt kredittkortnummer sammen med historikk angående kjøp, Harologishop har tilgang på dette registeret men vil kun bruke dette til ev. krediteringer og verifikasjon/gjennomsyn for å sikre at systemene samsvarer med våre internsystemer.

Hvordan kommer vi til å bruke dine personopplysninger?

Opplysningene skal kunne brukes for identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å sende post, SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon om du ikke har valgt deg bort fra slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.

Opplysningene skal også kunne bli brukt for å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre Nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsmetoder og betalingsprosesser skal kunne omfatte behandling der dine personopplysninger overføres til tredjepartsleverandører som er med i grunnlaget for analysen. Personopplysningene skal derfor kunne bli behandlet sammen med opplysninger i andre registre, for eksempel kredittopplysningsregistre.

Bruken av personopplysningene dine vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra eller delt med myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. Harologishop er alltid ytterst varsomt når det gjelder slik bruk.

Ved å godta denne policyen på Nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.

Hvis hele eller deler av Harologishops forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Hvor lenge kommer Harologishop til å oppbevare mine personopplysninger?

Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Harologishop, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.

Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne dette ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørselen må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post, se adresser oppgitt på Nettstedet. Derfor kan den ikke sendes med e-post.

Harologishop ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til Harologishop endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi Harologishop korrekte opplysninger ved å sende en e-post til Harologishop. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

Lenker

Dette nettstedet kan hende inneholder lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettstedet. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Harologishop ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsteder.

Endringer i Personvernpolicyen

Harologishop forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker såkalte informasjonskapsler (cookies) på Harologishops nettsted. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din, og som nettserveren vår bruker for å gi deg tilgang til enkelte av funksjonene på Nettstedet.

Det finnes to typer informasjonskapsler: 1) en lagret informasjonskapsel (permanent informasjonskapsel) på datamaskinen din i en fastsatt tidsperiode, 2) en midlertidig informasjonskapsel (øktinformasjonskapsel) som lagres midlertidig i datamaskinens minne for den tiden du besøker et nettsted. Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

Harologishop bruker informasjonskapsler for å forbedre Nettstedet for kunder, for eksempel ved å tilpasse Nettstedet hva gjelder kundenes ønsker, valg og interesser, hjelpe deg til å holde rede på hvilke produkter du har lagt i handlekurven din og for å behandle kjøpet ditt, sørge for at den besøkende har logget seg inn på nettstedet slik at kunden ikke behøver å logge seg inn hver gang han/hun blar til en annen side, for å justere tjenestene våre for å sikre at du mottar annonser som er relevante for deg, og for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser i relasjon til et kjøp.

Permanente informasjonskapsler brukes blant annet til å lagre mulige personlige innstillinger hos Harologishop, for eksempel for å sikre at du ikke alltid behøver å foreta visse valg hver gang du besøker Nettstedet og for å tilpasse og gjøre informasjonen og markedsføringen så relevant som mulig for deg. Midlertidige informasjonskapsler brukes blant annet for å registrere statistikk for bruken av Nettstedet.

Ved å akseptere Harologishops generelle vilkår og/eller denne personvernpolicyen og ved å bruke Harologishops Nettsted, samtykker du i behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet foran. Hvis du ikke aksepterer at informasjonskapsler brukes, kan du slå av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din men vi kan ikke garantere at alle funksjonene på Nettstedet eller betalingsløsning vil fungere tilfredsstillende. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Les hjelpesidene for nettleseren din for å få mer informasjon. Videre kan du når som helst manuelt slette informasjonskapsler fra harddisken din.

Legg merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil funksjonaliteten kunne være begrenset for visse deler av nettstedet, og nettstedet vil kan hende ikke virke som forutsatt, for eksempel du vil ikke være i stand til å foreta et nettkjøp.

 


Odd S Nielsen Frisørsalong AS © 2018 | Powered by Mystore